Circles Nomadic International Business Psychology

Kennismaken met de Online Trainingsruimte

Go to  >  

Kennismaken met de Online Trainingsruimte

Een interactieve kennismaking met de online leeromgeving voor iedereen die geinteresseerd is in online leren en faciliteren.

 

Tegenwoordig is er een enorme keuze aan gratis webinars, maar ze lijken allemaal op elkaar. Het is saai eenrichtingverkeer en je wordt als deelnemer niet persoonlijk betrokken, waardoor je snel bent afgeleid, of zelfs helemaal afhaakt. Nomadic IBP biedt een andere manier van trainen en faciliteren, waardoor deelnemers actief deelnemen en hierdoor geboeid blijven.

 

In kleine groepen en met een veelvoud aan interactieve oefeningen, komt een online trainingsessie tot leven en kan zelfs meer mogelijkheden bieden dan een training in een zaal. In deze gratis online sessie van een uur, laten we je kennismaken met het online platform, de techniek en de interactieve mogelijkheden, en maak je kennis met de 'Nomadic' manier van trainen en faciliteren.

 

Wij bieden deze sessies, net als onze trainingen, in de volgende talen:

Nederlands: Kennismaken met de online trainingsruimte

Engels: Getting to know the online classroom

Duits: Virtuelle Moderation - Angebot zum kostenlosen Kennenlernen

 

De sessies zijn bedoeld om een goed beeld te krijgen van de interactieve manier van trainen die wij ontwikkeld hebben en zijn bedoeld voor iedereen die interesse heeft in (beter) online trainen, coachen en werken.

 

Kijk op de kalender op onze website voor de eerstvolgende gratis kennismakingssessie en schrijf je in!

Of klik hier om ons een mailtje te sturen:

Meer informatie

 

 

Concept Yvonne Nelson YN/AD&D & Webdevelopment Webparking Back to top